Vesti

Peter Tägtgren se vraća u Srbiju sa sastavom PAIN
03.02.2017. | |

Legendarni švedski muzičar i producent Peter Tägtgren posetiće Srbiju u okviru predstojeće turneje svog industrial metal projekta PAIN. Turneja koja nosi naziv Coming Home Tour 2017 dovešće ovaj sastav i u beogradski Dom omladine, gde će nastupiti 24. aprila u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima mreže Eventim, ondosno Felix Shop-u u Beogradu i Mungosu u Novom Sadu po ceni od 2500 dinara u pretprodaji i 3000 dinara na dan koncerta. Prvi kontigent od sto ulaznica prodavaće se po promotivnoj ceni od 1900 dinara.

Pain na turneji Coming Home Tour 2017

Pain je projekat koji je Tägtgren osnovao 1996. godine kako bi izrazio nešto drugačiju stranu svoje kreativnosti i uzeo predah od death metal zvuka legendarnih HYPOCRISY čiji je osnivač. Projekat iza sebe ima osam albuma, od kojih je aktuelni "Coming Home" objavljen u septembru prošle godine. Tägtgren je već nastupao u prestonici sa matičnim sastavom Hypocrisy, a kako je na tom koncertu bilo možete se podsetiti u našem izveštaju i galeriji fotografija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.