Vesti

Kompilacija posvećena KUD IDIJOTIMA stiže 14. oktobra!
06.10.2016. | |

Sve je spremno za kompilaciju koju veći deo rock publike u bivšoj Jugoslaviji dugo čeka! Tribute kompilacija koja je posvećena nasleđu koje je ostavio bend KUD IDIJOTI biće puštena za javnost u petak 14. oktobra tačno u podne putem sajta www.nocturnemagazine.net.

Kompilacija posvećena KUD IDIJOTIMA stiže 14. oktobra!

Na ovom kompilacijskom izdanju "Za Tebe - a Tribute to KUD Idijoti" učestvuje 25 bendova iz cele bivše Jugoslavije i ona u mnogome objašnjava koliko je ovaj istarski bend ostavio traga u razvoju regionalne scene, što je i bila inicijalna ideja ove kompilacije.

Nenad Milić, koji je inicijator ovog projekta, ne krije oduševljenje što je ovaj posao konačno gotov i spreman da izađe u javnost: "Nakon dve godine mukotrpnog rada, logistike i organizacije, konačno smo priveli kraju ovu kompilaciju. 14. oktobar je istorijski dan za sve nas koji volimo ovaj bend i nadamo se da će to biti novi praznik za sve fanove ovog benda. Jedva čekam da se ovo zahukta."

"Kompilacija će se prvo pojaviti u digitalnoj formi, a nakon toga slede CD i vinil, kao i promocije u svim većim gradovima bivše Jugoslavije. Ovo je zaista kapitalno delo na kojem učestvuje veliki broj muzičara, producenata, snimatelja, audio inženjera, promotera i najbolje od svega je što nismo mogli sve koji su imali želju da uvrstimo na ovu kompilaciju. To samo znači da vas u narednom periodu očekuje i Vol.2 na kojem će se takođe pojaviti još velikih imena" dodao je Marko Ristić, ispred kuće Nocturne Media koja će biti izdavač ove kompilacije.

Kompletnu listu učesnika, kao i omot kompilacije možete videti ispod:

Kompilacija posvećena KUD IDIJOTIMA stiže 14. oktobra!

01. Horkestar - Preživjeti (We Remember Marjetto)
02. Lačni Franz - Ja sjećam se
03. Hladno pivo - To nije mjesto za nas
04. tito's bojs - Sjaj
05. Atheist Rap - Minijatura
06. Goblini - Marjane, Marjane
07. Dubioza kolektiv - Glupost je neuništiva
08. Fakofbolan - Kad sunce opet zađe
09. Superhiks - Mi smo ovdje samo zbog para
10. Novembar - Baj baj bejbe
11. Zablujena generacija - Ali nije još to gotovo
12. Gužva u 16-ercu - Maja
13. Rambo Amadeus - Bandiera Rossa
14. No Limits - Pisma o ribaru Marinu, Mari i moru
15. Messerschmitt - Za tebe
16. Six Pack - Bepo, vrati se
17. Psihomodo Pop - Nema više snifera
18. Red Union - Neću da radim za dolare
19. Antitodor - Vesna (ratna pjesma)
20. Grupa tvog života - Evropo pomozi
21. Pankrti - Blago
22. Smut - Hoćemo cenzuru
23. S.A.R.S. - Ja žuborim
24. Veterinari (stara postava Gustafa) - Tko zna
25. Puhački Orkestar Grada Pule - Rodna gruda

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.