Vesti

Frontmen benda SKINDRED napadnut nožem
31.01.2016. | |

Frontmen velškog alternative metal / reggae rock benda SKINDRED Benji Webbe napadnut je nožem dok se sinoć vraćao kući u svom rodnom gradu Njuportu (Vels, Ujedinjeno Kraljevstvo). Pevač je postavio i fotografiju dobijenih povreda na svoju Facebook stranicu uz reči: "Otišao sam na žurku i završio sa rasečenim licem i vratom u povratku kući."

Frontmen benda SKINDRED Benji Webbe napadnut nožem

Da vas podsetimo i na malo lepše vesti, Skindred su krajem oktobra objavili novi album "Volumes", čiju ste recenziju mogli da čitate i na našim stranama. Paralelno sa novim albumom objavili su i dokumentarac "Rude Boys For Life", koji prati 17 godina karijere ovog sastava.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.