Download

SICKSOUL - Bez Kompromisa
07.07.2013. | |

SICKSOUL - Bez Kompromisa

SickSoul je rap-core-fusion bend iz Šapca nastao sredinom 2010. godine. Sačinjen je od iskusnih muzičara koji iza sebe imaju pozamašan angažman u žanrovski razlicitim bendovima:Eleven, Siempre Peligroso, Midgard, Psybox, Dobro Polje.

Dosadašnji rad prati solidan koncertni angažman, koji uključuje nastupe na više festivala (Šabački letnji festival, Grind on Mind, Vračar Rocks, Skladište Fest) i klubova širom Srbije (Kragujevac, Subotica, Mačvanska Mitrovica, Novi Sad, Ruma, Beograd, Valjevo...). SickSoul su nastupali zajedno sa beondovima Goblini, Gužva u 16ercu, Downstroy, Nesvrstani, Sunshine i više puta sa bendom Atheist Rap.

Postavu beda čine:
Cvetuljac Miloš - gitara/back vokal
Stanić Vujadin - bubanj
Popović Dino - bas gitara
Drakulić Uroš - MC

SICKSOUL - Bez Kompromisa

SICKSOUL
Bez Kompromisa
Nocturne Magazine edition, 2013

Facebook page

Preuzmite ovo izdanje

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.