Vesti

ŠAJZERBITERLEMON spotom najavili debitantski EP
12.05.2017. | |

Beogradski bend ŠAJZEBITERLEMON objavili su video spot za pesmu "Čudni ljudi". Ovo je prvi singl sa istoimenog  EP izdanja koje predstavlja studijski debi ovog mladog sastava. Pored naslovne numere, na izdanju će se naći još četiri pesme. Bend radi na drugom spotu.

Šajzerbiterlemon je nastao 2014. godine u sklopu tadašnje kulturno–logističke komune "Kool house", gde su se sakupljali i ostali mladi bendovi gradske scene kao Klotljudi, Vizelj, Šalterski službenik, Random, Stepa i mnogi drugi.

Mladi garažni trojac najavljuje seriju nastupa tokom proleća i leta kojima će promovisati svoje prvo studijsko izdanje. Jedan od nastupa je na Book&Roll Open Day festivalu u Muzičkoj kući Metropolis, 13.maja. Na festivalu će nastupiti još i Suprotni svetovi i Vrane Kamene, akustične nastupe imaće Nikola Johhny Ranković i Ivan Milenković iz Bluz Mašine, kao i ženski tinejdž hor. 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.