Vesti

BABYMETAL i bubnjar sastava RED HOT CHILI PEPPERS obradili klasike sastava JUDAS PRIEST
19.12.2016. | |

Bubnjar legendarnog sastava RED HOT CHILI PEPPERS, Chad Smith, pridružio se članovima japanske metal atrakcije BABYMETAL tokom nastupa u londonskoj O2 Areni. Smith je pod šminkom i maskom kakvu nose muzičari koji stoje iza japanskog benda sa njima odsvirao solo na bubnjevima nakon koga je usledio medley kultnih pesama sastava JUDAS PRIEST, "Painkiller" i "Breaking The Law". Na kraju nastupa Chad-Metal, kako su Babymetal prozvali bubnjara, je obradovao pevačicu Su-Metal rođendanskom tortom. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku na snimku iz publike. Podsećamo, ove pesme je prethodno sa bendom Babymetal izveo i sam frontmen britanskog heavy metal sastava, Rob Halford tokom dodela nagrada časopisa  Alternative Press.

Članice sastava Babymetal i Chad Smith (RHCP)

Ukoliko do sada niste, na ovom linku možete pročitati naš specijal posvećen sve popularnijem japanskom pop-metal sastavu. Babymetal su tokom ove godine promovisali svoj aktuelni album "Metal Resistance", a nedavno su se otisnuli na turneju po Velikoj Britaniji kao podrška sastavu Red Hot Chili Peppers, koji promovišu svoje najnovije izdanje "The Getaway".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.