Vesti

CHILDREN OF BODOM proslavljaju 20 godina rada i u Zagrebu
12.12.2016. | |

Popularni finski sastav CHILDREN OF BODOM najavio je posebnu turneju pod imenom "20 Years Down & Dirty" kojom će proslaviti 20 godina rada benda i dvadesetogodišnjicu od izdavanja debi albuma "Something Wild". U okviru ove posebne turneje duge samo mesec dana bend će posetiti i Zagreb, gde će nastupiti u Tvornici Kulture i to 23. marta, javljaju iz tabora benda. Više informacija o predgrupama i ceni karata biće naknadno objavljeno.

Children of Bodom - 20 Years Down & Dirty Turneja

Frontmen sastava Alexi Laiho tvrdi da fanovi mogu da očekuju pregršt zaboravljenih pesama, ali ne osporava ni da će bend možda izvesti ceo debi album: "Ne znamo još uvek hoćemo li svirati ceo album ili možda par rariteta koje nikada ne sviramo uživo. Možda uradimo miks pesama sa prva dva albuma. Biće čudno ali će se fanovima svideti. Razmišljam da umesto sviranja celog albuma odsviramo samo zaboravljene stvari."

PodsećamoChildren of Bodom su svoj aktuelni album "I Worship Chaos" objavili u oktobru 2015. godine za dugogodišnjeg izdavača Nuclear Blast, a recenziju tog izdanja možete pročitati na ovom linku. Njihov deveti studijski album nasledio je izdanje "Halo Of Blood" iz 2013. godine.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.