Vesti

GOBLINI u nedelju snimaju spot u KSTu, gosti na koncertu D ZOO i LUR
23.09.2016. | |

Na koncertu koji će održati 25. septembra u bašti Kluba studenata tehnike u Beogradu, šabački pank-rokeri GOBLINI snimiće spot za obradu pesme “Marjane, Marjane”, čuvene pulske grupe KUD Idijoti. Kompilaciju Za tebe - tribjut tu KUD Idijoti objaviće kuća Nocturne media 14. oktobra, na četvrtu godišnjicu smrti pevača “Idijota” Branka Črneca Tuste, a sav prihod ide u humanitarne svrhe - fondu za decu obolelu od kancera.

GOBLINI objavili singl sa kompilacije 'Za Tebe - a tribute to KUD Idijoti'

"Presrećni smo što smo deo priče koja je okupila 25 izvođača i bendova iz bivše Jugoslavije, poput “Hladnog piva”, “Dubioza kolektiva”, S.A.R.S., “Lačnog Franca”, Ramba Amadeusa, “Psihomodo popa” - poručuju Goblini. - “KUD Idijoti” su važan bend kada pričamo o našoj pank sceni i nadamo se da će ova kompilacija nekim novim klincima objasniti koliki je uticaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju. Čekamo vas 25. septembra u KST da zajedno snimimo spot za “Marjane, Marjane”.

Pored Goblina, na ovom koncertu će nastupiti bendovi D ZOO iz Subotice koji i dalje promovišu svoj album "Treća Armija Trećeg Sveta“ i kragujevčani Ludak U Razvoju koji nakon izdavanja singla "Izvini" pripremaju novi materijal. Svi bendovi su svoja izdanja izbacili za kuću Nocturne Media.

Karte su u pretprodaji u KST-u i Felix shopu TC Sremska. U prodaji je drugi promo kontigent od 700 din. a zatim idu na 800 rsd.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.