Vesti

RAMMSTEIN pokrenuli svoju liniju tekile
03.09.2016. | |

Nemački industrial metal sastav RAMMSTEIN lansirao je svoj brend tekile, koja je ručno napravljena i flaširana za potrebe benda. Ovo piće stiže u kožnoj futroli koja se šnira na poleđini sa čepom od livenog gvožđa u težini od 260 grama sa 3D logom benda. U zvaničnom opisu tekile stoji: "Tekila iz Meksika čuvana u burićima od francuskog hrasta barem osam meseci. Arome konzerviranog voća i agave uparene su notama vanile i karamele za svilenkasto gladak ukus i sladak 'aftertaste'. Boja napitka je zlatno svetlo-žuta."

Rammstein Tequilla

Ovo nije njihov prvi izlet u industriji alkoholnih pića, kako su prethodno pokrenuli svoj brend votke 2014. godine. Podsećamo, bend trenutno radi na novom albumu koji će naslediti izdanje "Liebe Ist Fur Alle Da" iz 2009. godine. Rammstein su nedavno predstavili i novu pesmu pod imenom "Ramm 4" tokom svojih nastupa.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.