Vesti

GUŽVA U 16-ERCU večeras kreće u pohode na regionalne festivale
24.06.2016. | |

Punk rock grupa GUŽVA U 16-ERCU iz Osijeka najavila je četiri festivalska nastupa, a uskoro se mogu očekivati ​​i novi datumi koje će bend objaviti tek kada i organizatori festivala objave svoje programe.

Raspored za sada objavljenih koncerata izgleda ovako:

24. jun - Osijek, UFO
25. jun - Kragujevac, Arsenal Fest
23. jul - Koprivnica, Showderica
14. avgust - Nikšić, Lake Fest

Gužva u 16-ercu / foto: Jelena Aćin

Osiječki UFO festival će se održati od 21. do 25. juna, a Gužva će svojim nastupom zaključiti program u noći između petka i subote. Već dan kasnije, Osječani će nastupiti na Arsenal Festu u Kragujevcu koji će ove godine pored mnogih afirmisanih bendova sa naših prostora okupiti i svetska imena kao što su Toy Dolls, Asian Dub Fondation i Skunk Anansie. Gužva će 23. jula nastupiti u lepom ambijentu jezera Šoderica u Koprivnici, a posebno treba izdvojiti nastup na Lake Fest-u u Nikšiću. Na najvećem crnogorskom festivalu, Gužva će imati tu čast da 14. avgusta nastupi na najvećoj pozornici festivala neposredno pošto svoj nastup završe Manu Chao La Ventura.

Paralelno s koncertnim aktivnostima, slavonski punkeri vredno rade i na novim pesmama i najavljuju da će kraja godine ući u studio.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.