Blog

Problemi sa sajtom
09.09.2014. | |

Poštovani posetioci,

Naš portal je bio offline zadnjih nedelju dana, a razlog tome je bio tehnički problem usled prenosa domena. Naime, Nocturne sajt je pre nekoliko meseci premešten na novi (dedicated) server jer je prerastao stari server na kome je bio hostovan. Problem se desio kada je kompanija kod koje je sajt ranije bio hostovan obrisala naš stari nalog (jer je van funkcije) ali je sa njim obrisala i preusmeravanja domena na novi server. Zbog ovoga smo se odlučili da sam domen registrujemo na odvojenom mestu i taj proces je, nažalost, trajao 7 dana.

Bilo kako bilo, Nocturne je ponovo online i sigurni smo da nam u narednih nekoliko godina nećemo imati probleme ove vrste.

Izvinjavamo se na problemu i nadamo se da ćemo se iskupiti za sedmodnevnu pauzu.

Hvala na razumevanju,
Vaš NOCTURNE tim

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.