Vesti

AGALLOCH ponovo u Evropi za dve nedelje
14.07.2015. | |

Za tačno dve nedelje, naširoko voljeni američki bend AGALLOCH vraća se u Evropu nakon tri godine. Turneja povodom albuma "The Serpent and the Sphere" koji je izašao prošle godine kreće 28. jula u Berlinu, a završiće se 24. avgusta u Solunu. U toku nešto manje od mesec dana bend će mahom svirati na festivalima širom kontinenta (Brutal Assault, Summer Breeze, Bloodstock, Motocultor...) ali će isto tako imati i dosta solo nastupa. 

agalloch tour

Kao što vidite na posteru iznad, nažalost, ni ovaj put Amerikanci neće nastupiti u Srbiji. Najbliže će nam biti u Sloveniji 31. jula, dan kasnije u Italiji, 5. avgusta u Budimpešti, kao i 21. avgusta na DBE u Rumuniji, odnosno sledećeg dana u klubu Mixtape 5 u glavnom gradu Bugarske, Sofiji.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.