Vesti

OPETH nastupaju sa simfonijskim orkestrom u Bugarskoj
10.06.2015. | |

Švedski progressive metal velikani OPETH najavili su poseban koncert, kojim će obeležiti 25 godina rada. Naime, bend će nastupiti u Plovdivu u subotu 19. septembra zajedno sa Plovdivskim filharmonijskim orkestrom. Nastup će se održati u čuvenom rimskom teatru u Plovdivu, a dirigent će biti Levon Manukyan koji je prethodno na sličnim projektima sarađivao sa bendovima Anathema, Paradise Lost, Asia, i drugima.

Koncert će se ordžati u sklopu četvorodnevnog muzičkog festivala Sounds of the Ages, na kome će pored benda Opeth nastupati i sastavi 2 Cellos i Apocalyptica. Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti putem Eventim mreže.

Bend Opeth je svoj poslednji studijski album "Pale Communion" izdao 2014., a recenziju istog možete pročitati ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.