Vesti

Festival Punk Rock Holiday objavio nastupe po danima
26.05.2015. | |

Kao što smo već pisali, peto izdanje Punk Rock Holiday festivala održaće se ove godine, od 4. do 7. avgusta u malom gradu Tolmin u Sloveniji. Bendovi koji će obeležiti ovogodišnje izdanje su već od ranije poznati, a organizatori su objavili i raspored nastupa po danima.

Punk Rock HolidayTako će utorak 4. avgust, ujedno i prvi dan festivala, biti rezervisan za sastave Flogging Molly,Against me! i Anti-Flag,, Sledećeg dana, 5. avgusta imaćete prilike da vidite Beatsteaks,, Madball, Teenage Bottlerocket i The Smith Street Band. Četvratak 6. avgust obeležiće Less Than Jake, Raised Fist i The Exploited. U petak, ujedno i poslednji dan festivala, na bini će se naći Satanic Surfers, Elvis Jackson i mnogi drugi.

Pored glavne bine i ove godine biće organizovan Beach Stage, a kompletan program festivala možete pogledati na slici iznad. Karte za četiri dana festivala se nalaze u prodaji i iznose 90 evra. Ista cena važiće do početka festivala.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.