Vesti

Španski post-metal sastav CICONIA tokom aprila u Subotici i Požarevcu
03.04.2015. | |

Španski post-metal sastav CICONIA nastupiće u okviru Evropske turneje u Subotici u klubu Mladost 19. aprila, i u Požarevcu u klubu KB 20. aprila. Bend će takođe svirati u Caffe Galeriji Bunt u Tuzli 18. aprila. Na turneji pod nazivom The Moon Sessions Tour 2015, Ciconia promoviše album prvenac “The Moon Sessions” koji je objavljen prošle godine.

Španski post-metal sastav CICONIA tokom aprila u Subotici i Požarevcu

Iako pod uticajem bendova kao što su Opeth, Anathema i Porcupine Tree, prog metal instrumentalisti iz Valjadolida donose drugačiji pristup prog muzici. Gitarski zvuci klasičnog roka i metala oblikuju album "The Moon Sessions". Nekoliko pesama sa pomenutog albuma je remiksovano i remasterovano od strane poznatog producenta Roy Z-ja, koji je prethodno radio sa imenima kao što su Bruce Dickinson, Judas Priest, Rob Halford, itd. Ciconia je na evropskoj turneji u aprilu i maju.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.