Vesti

Ilustrovana knjiga 'Rockenrol vodič' u prodaji od 30. oktobra
28.10.2014. | |

Rokenrol vodič je ilustrovana knjiga uz koju će najmlađi imati prilike za početno upoznavanje, a stariji rokeri za podsećanje na blistave karijere najvećih ikona ROK muzike kroz prizmu Davida Vartabedijana, likovnog umetnika i rokenrol novinara.

Upoznajte se kroz crteže i tekstove koji bude interesovanje (nekima i uspomene) sa akterima koji su svojom muzikom, pojavom i ideologijom od 1955. godine  pa sve do danas promenili lice popularne muzike. Stari dobri Hanoi Rocks bi to saželi u stihovima: “From Chuck Berry to the Rolling Stones, from Little Richard to the Ramones”, a mi bi dodali i dalje. Promocija knjige će biti održana u četvrtak 30-og oktobra u 17h na štandu izdavačke kuće Pčelica.

Ilustrovana knjiga 'Rockenrol vodič' u prodaji od 30. oktobra

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.