Vesti

Sutra se održava osmi Supernatural festival
26.04.2014. | |

Kao što smo vas već obavestili, osmi po redu Supernatural festival će se održati sutra, u nedelju 27. aprila na beogradskoj Adi Huji. Dečiji program počinje u 12 sati ujutru, a za ostale od 14 sati. Ulaz za decu je besplatan, a oni koji ne budu reciklirali ambalažu Supernatural čaja mogu da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza po ceni od 400 dinara.

Program festivala počeće u 12h muzičkim programom i nastupom hora Čarolija. Satnica muzičkog programa Supernatural festivala izgleda ovako:

12h - Hor Čarolija
13h - Hor Kolibri 
14h - My people 
15:30h - DLM 
16:30h - Obojeni program
18:00h - Darkwood Dub 
19:30h - Kraj programa

Edukativni i ekološki program će se odvijati u još pet zona.

Supernatural 2014

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.