Vesti

DECA LOŠIH MUZIČARA na Supernatural festivalu!
14.04.2014. | |

Beogradski sastav DECA LOŠIH MUZIČARA nastupiće premijerno na osmom po redu Supernatural festivalu koji se održava 27. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu.

Poznati beogradski bend, Deca loših muzičara, bili su jedan od najpopularnijih rok bendova tokom devedesetih godina. Njihov debi album nosi naziv "Dobar dan”, izdat je 1993. godine, a sa drugog albuma "Prolećni dan” izdvojile su se pesme "Vlade Divac”, kao i pesma "Konji ritma”. Od aprila 2006. godine poznati pozorišni i filmski glumac, Ivan Jeftović postaje zvanično član grupe DLM.  Za novu pesmu, "Flora i fauna“, u januaru ove godine objavili su spot.

Deca Loših Muzičara / foto: Marko Ristić

DLM se pridružuju spisku izvođača Supernatural festivala na kome se ove godine nalaze Darkwood Dub i Obojeni program, ali i hor Kolibri koji će otvoriti dečiji program festivala. Festivalaska ulaznica je ove godine ambalaža Supernatural čaja koju će po ceni od 200 dinara posetioci moći da kupe u beogadskim Maxi i Tempo objektima. Sva prikupljena amabalaža Supernatural čaja biće reciklirana.

Supernatural festival se, kao i svake godine, održava preko dana. Dečiji program počinje u 12 sati ujutru, a za ostale od 14 sati. Ulaz za decu je besplatan, a oni koji ne budu reciklirali ambalažu Supernatural čaja mogu da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza po ceni od 400 dinara.

Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival ne samo da će ući na festival već će pomoći finansiranje programa „Earth keepres“ za primenjeno ekološko obrazovanje mladih, koje ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom.

Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju  i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL)  izabrala je projekat “Supernatural park - od deponije do parka” kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.