Vesti

FAST RESPONSE najavili promociju albuma 'Welcome To Corruptia'
02.04.2014. | |

Promocija albuma ''Welcome To Corruptia'' zagrebačkog melodic punk rock benda FAST RESPONSE, u sklopu programa ''Rock Te Jebo'' održaće se 18. aprila u Klubu studenata elektrotehnike. Podršku bendu pružiće sastav ANGRY COWS iz Koprivnice, kao i karlovački ME AS WELL.

Bend Fast Response, sačinjen od članova iz 3 benda, koji su aktivni na sceni dugi niz godina, nastao je jednog nedeljnog prepodneva, nakon jutarnje mise,  tako što su se našla 3 seksi lika i bubnjar te uz čaj od metvice shvatili kako imaju nešto zajedničko - melodični punk rock.  Ovom prilikom će promovisati svoje prvo izdanje ''Welcome to Corruptia''.

Nekad četvoročlani bend, danas trojka, Angry Cows rade na novim stvarima, uvežbavaju stare i planiraju koncerte. Odlazak u studio i snimanje novih pesama, uz predstojeće koncerte jedan su od prioriteta banda. Dale, Nike i Mara stvaraju pesme sa dosta energije, plesnog ritma i melodije.

Me As Well je bend koji postoji od 2006., a od 2010. godine svira u današnjem, četvoročlanskom sastavu. Bend je odsvirao brojne koncerte od klupskih do festivalskih, sa poznatim i manje poznatim bendovima. Do sada je izdan EP "No Progress" sa 7 pesmama, a ove godine se očekuje prvi LP. Muziku čini ženski i muški vokal, sa melodičnim, ali i žestokim rifovima, te brzim ritmom. Na leto ih očekuje veliki festival "Punk Rock holiday" .

Žurku će naravno začiniti i Triforce crew DJ-i uz hitove kao što su: Slayer - ''Angel of death'', te popularne EMTIVI, CMC, VIVA i VH1 bendove: NOFX, Rancid, Dead Kennedys, Bad Religion, Sex Pistols, Misfits, Sick of it all, Motorhead, Pearl Jam, Metallica, AC/DC, The Offspring, Nirvana, Green Day, Billy Idol, Rage Against the Machine, Pantera, Slayer, Led Zeppelin, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley, Zadruga i mnogi drugi!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na ulazu po ceni od 20 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu člansku kartu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.