Vesti

DARKWOOD DUB na Supernatural festivalu
26.03.2014. | |

Kao što smo vas već obavestili, osmi Supernatural festival će se održati 27. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu, a organizatori su saopštili da će nastupiti beogradski sastav DARKWOOD DUB.

Darkwood Dub rade već 26 godina, objavili su osam albuma, veoma su iskusni što se tiče koncerata i nastupa na festivalima u celom regionu, a na Supernatural festivalu će nastupiti faktički u izvornoj postavi, dok će, prema najavi organizatora, set listom pokriti i najraniji period karijere. Popularni Darkwood-i ove godine obeležavaju 20 godina od izlaska prvog albuma "Paramparčad", pa su im ovogodišnji nastupi u znaku ranijih pesama i u osnovnoj formaciji koju čine pevač Dejan Vučetić Vuča, gitarista Bojan Drobac Bambi, basista Miki Ristić i bubnjar Lav Bratuša.

Supernatural festival, foto: www.supernatural.rs

Festivalaska ulaznica je ove godine Supernatural čaj, koji će po ceni od 200 dinara posetioci moći da kupe u beogradskim Maxi i Tempo objektima. Karta na ulazu festivala iznosice 400 dinara, a ulaz do 14 sati decu i roditelje je besplatan. Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival će pomoći i finansiranje programa "Earth keepres" za primenjeno ekološko obrazovanje mladih, koje ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom. Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (AIDEL) izabrala je projekat “Supernatural park - od deponije do parka” kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.