Vesti

Beogradska grupa XANAX na turneji
14.03.2014. | |

Grupa XANAX će u okviru svoje prolećne turneje "Ova tama nije stvarnost 2014" održati nekolicinu koncerata. Xanax je već svirao u Bačkoj Topoli, Subotici, Zaječaru i Zrenjaninu, a lista gradova u kojim će nastupiti tokom turneje nije konačna.

Xanax / foto Bojan Vasiljević

Koncertna sezona biće radna i uzbudljiva za bend Xanax, a kulminiraće nastupima u Beogradu i Banja Luci. Njihove pesme obuhvataju širok spektar muzičkih stilova od psihodeličnog zvuka obogaćenog elektronskim uticajima do no wave disco-punk pesama plesnog karaktera. Neuobičajena postava benda koju čine dve analogne klavijature, violončelo, bubanj i vokal doprinose karakterističnom zvuku benda.

"U nekim gradovima sviramo po prvi put. Očekujemo da na pravi način podelimo našu muziku i energiju sa ljudima, jer ne postoji bolji osećaj od razmene te pozitivne energije - kako u publici tako i na bini", kažu članovi benda.

Tačne datume i mesta nastupa pogledajte u nastavku:

15. mart - Vranje
28. mart - Beograd - KC Drugstore
04. april - Arilje - klub Haustor
05. april - Gkc Užice
12. april - KB Požarevac
19. april - Novi Sad - CK13
24. maj - Banja Luka - DKC Incel

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.