Vesti

IVEZA AND ELEMENTS predstavili video za numeru "The World Is Gonna Stop"
01.08.2013. | |

Kragujevački sastav IVEZA AND ELEMENTS je snimio prvi video kojim predstavlja numeru "This World Is Gonna Stop". Spot je rađen u nemačkom gradu Cologne, a radio ga je producent David J. Nesing. Krajem leta bend planira da snimi još jedan spot, ovoga puta sa većim produkcijskim zahvatom i bendom koji će se pojaviti u videu.

Iveza and Elements

Iveza And Elements su Ivan Ivezić (vokal, KBO!, Thimble), Marko Sujica (gitara, back vokal, ex-Dead Joker), Predrag Spasojević (gitara, back vokal, Hendikep) i Nikola Vasić (DJ i klavijature).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.