Vesti

Premijera: Spot za numeru 'Zauvek' benda ATLANTIDA
07.07.2013. | |

Kako je bend ATLANTIDA pobedio na takmičenju za najbolji album 2011. godine za koji ste vi glasali i izglasali ih za najbolje, na red je došla i realizacija te nagrade. Album "Na Krilima..." je proglašen kao najbolji tokom 2011. godine od strane čitalaca našeg magazina i bend je kao nagradu dobio snimanje spota u našoj produkciji.

Atlantida: spot za numeru 'Zauvek'

"Mislim da je numera "Zauvek" ubedljivo najbolja pesma na albumu i moj predlog je bio da se snimi spot za ovu pesme. Prošlo je nešto više od dve godine kako je album izašao (1. jul 2011. godine), a ovaj spot nas polako vraća u nazad i podseća na ovaj album dok momci polako rade na novom materijalu." istakao je urednik našeg portala Marko Ristić, koji je zadužen za realizaciju ovog spota (snimanje, montaža, kolor korekcija).

"Došlo je vreme da predstavimo još jedan, treći po redu u nizu spotova sa našeg albuma "Na krilima...". Nakon pesama "Na krilima plavog anđela" i "Utopija", svoju ekranizaciju je dočekala i numera "Zauvek". Posebno nam je drago što je spot ostvaren u produkciji Nocturne magazina kao nagrada za Album godine izglasana u anketi njihovih čitalaca. Rad sa Markom Ristićem predstavlja nam veliko zadovoljstvo, kako na profesionalnom planu, tako i na ličnom. On i ostatak Nocturne redakcije su veliki borci za rok kulturu na ovim prostorima i uvek će imati našu bezrezervnu podršku." izjavio je frontmen benda Nemanja Savić.

"Energiju sa snimanja lako ćete prepoznati u samom spotu, za koji možemo reći da je jedan od naših najkvalitetnijih. Osim Nocturne magazinu zahvalnost dugujemo i prodavnici "Marić Muzički Instrumenti" na pomoći oko realizacije spota i našoj izdavačkoj kući ONE Records." dodao je Savić.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.