Vesti

SINK spotom i koncertima najavljuju novi album
19.05.2017. | |

Beogradska grupa SINK predstavila je spot za pesmu "K.A.B.A. (Trn II)" koja se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu "Pred stubom srama...“ iza koga je stala izdavačka kuća Noctrune Media a koji će biti dostupan putem najpopularnijih muzičkih servisa.  

SINK spotom i koncertima najavljuju novi album

Novi album grupe Sink donosi skoro sat vremena muzike i dvanaest konceptualno povezanih pesama. Bend je radio na albumu od početka 2014. godine i u odnosu na prvi album grupe "Sve što nisam ja" predstavlja lagan zaokret ka progresivnijem zvuku i složenijim kompozicijama. Tekstualno album predstavlja jednu celinu povezanu zajedničkom niti koja je ostavljena slušaocu da je sam otkrije, a naslovi pesama, nekarakteristični za srpski jezik na kome bend piše, su putokazi kroz simbole koje album nosi sa sobom. "Pred stubom srama..." je izdanje koje grupu Sink približava posvećenijoj i slušalački zahtevnijoj publici.

"Originalni naziv pesme koju volimo da zovemo i Trn II, bio bi Kraljevina Arapa, Beograđana i Albanaca i opisuje apsurdnost trenutnih socio-političkih trendova sa kojima se svakodnevno suočavamo. Volimo da se sećamo tih jakih fraza iz prošlosti kao što je ona Stena puca, dub se lama, zemlja nek se trese, pa ko ne misli da se zemlja dovoljno tresla  možda će mu to pasti na pamet Dok dub se lama, pred stubom srama...“ komentarišu momci iz benda.

SINK spotom i koncertima najavljuju novi album

Fizičko izdanje novog albuma moguće je poručiti putem e-maila sinkband@live.com ili putem zvanične Facebook stranice benda. Zvanična promocija novog albuma zakazana je za subotu 20. maj u klubu Doma Omladine gde će Sink nastupiti zajedno sa grupom Random, dok će novosadska promocija biti održana 26. maja u klubu CK13, gde će se pomunutim bendovima priključiti i grupa Cheap Moonshine iz Novog Sada.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.