Vesti

Potvrđeno da je Chris Cornell počinio samoubistvo
19.05.2017. | |

Svetsku muzičku scenu juče je potresla vest da je preminuo Chris Cornell, legendarni frontmen bendova SOUNDGARDEN i AUDIOSLAVE. Kako prenosi Associated Press, potvrđeno je da je Chris počinio samoubistvo.

Preminuo Chris Cornell, pevač bendova SOUNDGARDEN i AUDIOSLAVE

Cornell je pronađen u svojoj hotelskoj sobi u MGM Grand hotela Detroitu gde se obesio tokom noći između 14. i 15. maja i to stoji u izveštaju lokalne policije. Kako su potvrdili prijatelji porodice, njegova žena Vicky je potvrdila da je on patio od depresije i da je pronađen u kupatilu sa omčom oko vrata.

Analitičari su potvrdili da je Cornell postupcima te večeri najavio da će izvršiti samoubistvo. To je uradio putem poruka koje je govorio fanovima tokom koncerta, kao i u tvitovima kasnije te večeri.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.