Vesti

TEA BREAK objavili spot za pesmu 'Still Waiting'
18.05.2017. | |

Beogradski punk rock bend TEA BREAK objavio je spot za pesmu "Still Waiting". Nakon tri godine sa bubnjarem Aleksom u bendu i puno zajedno pređenih kilometara, konačno je zaokruzena priča oko poslednjeg EP-a "Something's Wrong. Everything's OK".

Ovaj spot predstavlja Tea Break u onome što najbolje rade prateći koncertnu atmosferu tokom promocije ovog izdanja. Ujedno, spot predstavlja i najavu dva nova nastupa benda - u Beogradu i Novom Sadu. Prvog dana juna, bend će nastupiti u klubu Elektropionir, i to kao podrška svojim starim poznanicima, grčkim Despite Everything, dok če u subotu, 3. juna imati svoj premijerni nastup na novosadskom To Be Punk festivalu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.