Vesti

LEPROUS najavi album 'Malina'
18.05.2017. | |

Norveški prog metalci LEPROUS najavili su novo studijsko ostvarenje koje će se pojaviti 25. avgusta. Ako ste se već bacili u traženje pojma malina i njegovog značenja na norveškom jeziku, obustavite potragu. Ime novog Leprous albuma je na srpskom jeziku - "Malina".

Leprous su takođe najavili evropsku turneju zajedno sa bendovima Agent Fresco, AlithiA i Astrosaur. Turneja kreće koncertom u Danskoj 28. oktobra i za sada nemamo informaciju da li ćemo ih opet gledati u Srbiji. Sem omota koji možete videti ispod i datuma izlaska nemamo više informacija o ovom izdanju.

Leprous - Malina

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.