Vesti

TEXTURES prestaju sa radom
18.05.2017. | |

Holandski progressive metal sastav TEXTURES prestaje sa radom usled, kako navode, ličnih razloga. Njihov dugoočekivani, dupli šesti studijski album pod imenom "Genotype" neće biti objavljen, kako tvrde "bar ne u nadolazećim godinama". Bend će se otisnuti na oproštajnu turneju po Evropi, a najbliže nama bend će nastupati 26. novembra u Austriji, u bečkom klubu The Chelsea. Podsećamo, domaća publika je ovaj sastav imala prilike da vidi kao predgrupu bendu Amorphis u novosadskom klubu The Quarter, a kako je tada bilo možete pročitati u našem izveštaju i videti u galeriji fotografija.

Textures @ The Quarter, Novi Sad | Foto: Jelena Aćin

Iz benda navode: "Lični razlozi doveli su do ove odluke, koja nije doneta užurbano. Ti razlozi su doprineli da prestanemo da budemo produktivni kao što je bend Textures oduvek bio i kakvi treba da budemo. Bez te posvećenosti, Textures bi bio prazna ljuštura onoga što smo nekada bili."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.