Vesti

CIGARETTES AFTER SEX objavili singl 'Each Time You Fall In Love', poznati detalji novog izdanja
17.05.2017. | |

Jedan od najaktivnijih indie pop bendova današnjice, CIGARETTES AFTER SEX, objavio je svoj novi singl "Each Time You Fall In Love“. Ovo je treći singl sa njihovog predstojećeg EP-a prosto naslovljenog "Cigarettes After Sex“. Singl možete poslušati ispod teksta, dok omot i spisak pesama izgledaju ovako:

CIGARETTES AFTER SEX objavili singl 'Each Time You Fall In Love', poznati detalji novog izdanja

 

01. K.
02. Each Time You Fall In Love
03. Sunsetz
04. Apocalypse
05. Flash
06. Sweet
07. Opera House
08. Truly
09. John Wayne
10. Young & Dumb

Njihovo  novo izdanje biće objavljeno 9. juna za izdavačku kuću Partisan Records, kada će bend već uveliko biti na turneji. Cigarettes After Sex će tokom ove turneje 18. jula nastupiti i u Beogradu, na bazenima sportskog centra 11. april.

Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji a prvi kontigent karata po ceni od 1500 dinara je već rasprodat. Karte po ceni od 1700 dinara možete naći na svim DD tickets i ticketshop.rs prodajnim mestima. Zagrebački koncert ovog benda, zakazan za 13. jun je već skoro pa rasprodat.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.