Vesti

Adisa Zvekić - Diamusk se vraća singlom 'Freedom'
17.05.2017. | |

Kao što već znate, Adisa Zvekić koja sada radi pod pseudonimom Diamusk polako ali sigurno najavljuje novo izdanje na kojem vredno radi sa svojom ekipom. Singl "Freedom" koji možete poslušati ispod najavljuje album koji bi svetlost dana trebalo da ugleda najkasnije do jeseni ove godine. Album će naslediti odlični "Wadada" koji se pojavio u aprilu prošle godine.

Adisa Zvekić - Diamusk se vraća singlom 'Freedom'

"Freedom", kako će se ustvari zvati i sam album sa deset novih pesama, je objavljen bez oficijelnog izdavača, pod labelom Diamusk i dostupan je na svim digitalnim streaming servisima, kao i na Youtube kanalu. Za vokale i tekst, naravno, zaduzena je Adisa, mix & mastering je radio Djani Pervan, trubu svira Hallvard Lyssand dok produkciju potpisuje Adisin muž Aldin Hasanović. Cover art za singl i album je uradio Indir Merdanović.

Nakon proslogodisnjeg albuma "Wadada", ovo je drugi solo album od Diamusk i ukupno sedmo studijsko izdanje. Na novom albumu će, kako saznajemo, biti par iznenađenja. Diamusk "crew" je takođe snimio traku "Plamen" koja će se pojaviti na kompilaciji "World Wide Riddim" austrijskog "House of Riddim", gde će se naći zajedno sa preko 20 artista iz celog svijeta. Taj materijal se najavljuje za 26. jun.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.