Vesti

MINISTRY u Beogradu posle devet godina od oproštajne turneje
17.05.2017. | |

U nedelju 4. juna, MINISTRY, jedan od najuticajnijih i najznačajnijih industrial metal bandova svih vremena, održaće  koncert u Barutani, na Kalemegdanu.

MINISTRY u junu stižu u Beograd!

Ovaj sastav je poznat po nesvakidašnjem scenskom nastupu i sjajnoj atmosferi, pa isto može da se očekuje i na koncertu u Beogradu. Iako se verovalo da će njihovo prvo i poslednje gostovanje u našoj zemlji biti na Main stage-u EXIT Festivala 2008. godine, kada se bend nalazio na svojoj oproštajnoj turneji, harizmatični vođa Al Jourgensen se ponovo našao na sceni sa ostatkom benda četiri godine kasnije. Nedugo zatim je preminuo gitarista Mike Scaccia i posvećen mu je poslednji studijski album - "From Beer to Eternity", objavljen u 2013. godini.

Aktuelnu postavu benda, koja će nastupiti na beogradskom koncertu, pored Al Jourgensen-a čine John Bechdel (Fear Factory), Sin Quirin (Revolting Cocks) i trojica muzičara koji su sa drugim bendovima već nastupali pred publikom u Srbiji. To su: Cesar Soto (Pissing Razors), Jason Christopher (Prong) i Roy Mayorga (Nausea, Amebix, Shelter, Soulfly).

Karte za koncert benda Ministry, u produkciji Strangefear, nalaze se u prodaji putem Eventim prodajne mreže, po ceni od 2490 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.