Vesti

CROSSROAD iz Loznice objavili video za numeru 'Čeka nas mrak'
17.05.2017. | |

Grupa CROSSROAD osnovana je pre četiri godine u Loznici. U početku je bend svirao obrade, ali se ubrzo pojavilo interesovanje za autorski rad, pa smo u avgustu 2016. godine snimili svoj prvi album sa sedam autorskih pesama.

"Čeka nas mrak", pesma po kojoj album i nosi naziv, peta je po redu pesma koju je bend objavio, za koju je snimljen i spot koji možete videti ispod. Producenti albuma su Vladimir Banovčanin i Vitomir Milićević, članovi grupe The Bestbeat. Za četiri godine postojanja, sastav benda se menjao, a sadašnja postava je na okupu već godinu i po dana i čine je četiri člana: Mladen Rakić (vokal/lead gitara), Nemanja Đorđević (bas gitara), Branislav Petrović (bubnjevi) i Nikola Jevtić (ritam gitara).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.