Vesti

MOGWAI se vraćaju albumom 'Every Country’s Sun'
17.05.2017. | |

Škotski post rock velikani MOGWAI najavili su svoj novi, željno iščekivani deveti studijski album. Ostvarenje "Every Country’s Sun“ biće objavljeno 1. septembra pod njihovom etiketom Rock Action i to na vinilu, CD-u i digitalnim platformama. Producent albuma je njihov stari saradnik Dave Fridmann koji je sa producirao i njihovo hvaljeno izdanje "Rock Action“ iz 2001. godine.

Novi album najavljuje pesma "Coolverine“ koja se već sada nalazi na svim digitalnim servisima. Kako članovi benda kažu, ova pesma ne definiše album, već samo jedan njegov aspekt, budući da su, kao i dosad, eksperimentisali sa svim aspektima zvuka koji su gradili preoteklih 20 godina. Album će pratiti i turneja koju počinju u Oslu, a koja će obuhvatiti kako zemlje na evropskom, tako i na američkom kontinentu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.