Vesti

ALOGIA i Mark Boals pripremaju zajedničku numeru
17.05.2017. | |

Pored najavljene zajedničke pesme sa Fabio Lione-om (Rhapsody, Angra), ALOGIA će na  jesen objaviti i pesmu sa pevačem Mark Boals-om, koji je najpoznatiji po radu sa Yngwie Malmsteen-om, ali i po projektima sa muzicarima kao sto su Tony Macalpine i Doug Aldrich (Whitesnake).

ALOGIA i Mark Boals pripremaju zajedničku numeru

"Mark-u se veoma dopala čitava ideja i misli da je pesma kao stvorena za njega. Inspirisana je legendom o mističnoj Despotici Jerini Branković. Pesma nosi staro ime grada Smedereva, zove se "Semendria". Inače, Mark je sa Yngwie-jem snimio 4 albuma, medju kojima je legendarni 'Trilogy'", rekao je Srđan Branković.

Alogia će u junu nastupiti u sledećim gradovima : 

14. jun - Villach (Austria)
16. Jun Leoben (Austria)
17. jun - Ruda (Italy)
18. jun - Udine (Italy)
24. jun - Senta (Serbia)

Na linku ispod možete čuti deo pesme  koja je napravljena u saradnji sa Fabiom, a koja ce takodje biti objavljena u drugoj polovini godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.