Vesti

VELIKI PREZIR se vraća u Elektropionir 19. maja
15.05.2017. | |

Pesma "To" se često u medijima spominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednjih desetak godina. VELIKI PREZIR ju je objavio na EP vinilu "Svetlost i dim" pre skoro pet godina i od tada retko nastupaju uživo, uprkos brojnim zahtevima publike.

Prošle godine koncertnu pauzu su prekinuli majskim nastupom u Eleketropioniru u Cetinsjkoj ulici, a godinu dana kasnije će na istom mestu ponoviti ugođaj  koji su tada priredili Beograđanima, a koji je opisivan kao audiovizuelno - emotivni spektakl. Budući da je publika ustanovila da je bend na kreativnom vrhuncu, očekivao se veći broj nastupa, ali su oni ipak novi šou sačuvali za najintimniji rokenrol klub u Beogradu, gde ćemo ih ponovo videti u petak, 19. maja.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.