Vesti

U Božidarcu 20. maja, nastupaju MOTUS VITA EST, VOX POPULI i THIMBLE
17.05.2017. | |

Legendarni zagrebački hardcore/punk sastav MOTUS VITA EST koji postoji već gotovo tri decenije bićemo u prilici da čujemo 20. maja u Božidarcu, u okviru Vračar Rocks serijala.

U Božidarcu 20. maja, nastupaju MOTUS VITA EST, VOX POPULI i THIMBLE

Bend će nam predstaviti svoj poslednji studijski album "Mašina", a Beogradski pankeri će se podsetiti i njihovih starijih hitova. Uz kultni Motus Vita Est nastupiće i beogradske legende - VOX POPULI  i kragujevački sastav THIMBLE.

Vox Populi provešće nas zvukom kroz svoju bogatu dvadesetogodišnju karijeru, a kako publika nije često u prilici da ih vidi na uživo, višečasovna koncertna fešta najavljena za 20. maj u Božidarcu biće pankerski okršaj za ne propustiti. Ulaznice su  dostupne po pretprodajnoj ceni od svega 400 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštaće 500 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.