Vesti

PUNKREAS uskoro objavljuju EP izdanje
13.05.2017. | |

Sastav PUNKREAS iz Nikšića će nakon pune 3 godine objaviti novo izdanje. U pitanju je "1000 zašto 1000 zato" koji sadrži 4 numere i pojaviće se u petak 19. maja kada ćete ekskluzivno moći da poslušate ovo izdanje putem Deezer servisa.

Njihov prethodni album "Majmunska posla" pored toga što možete naći na svim digitalnim servisima, i dalje možete potpuno besplatno skinuti iz naše download sekcije. Omot i listu pesama novog izdanja možete videti ispod, a uskoro očekujte i premijeru video spota za jednu od numeta sa ovog izdanja.

PUNKREAS uskoro objavljuju EP izdanje

PUNKREAS - "1000 zašto 1000 zato" [Nocturne Media, 2017]

01. El Hijo Del Viento
02. True Words
03. Nije kraj
04. Bolji svet

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.