Vesti

Večeras osma Antievrovizija, poznata satnica koncerta
13.05.2017. | |

Tradicionalni Antievrovizijski koncert, osmi po redu, beogradskog benda MORTAL KOMBAT održaće se u subotu, 13. maja, od 20 časova, u Barutani, na Kalemegdanu, u organizaciji „Route 011“. U slučaju jake kiše i vremenskih neprilika, događaj će biti premešten u Magacin Depo (Travnička 3). Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Koalicioni sporazum, Blanquito cojones, kao i gosti iznenađenja.

Večeras osma Antievrovizija, poznata satnica koncerta

"Pozivamo vas da nam se u subotu 13. pridružite u borbi za pravdu, a Boga mi i istinu, protiv evrovizijskog demona. Ovu borbu ponovo ćemo pokušati da organizujemo u srcu Beograda, na Kalemegdanu. Branimo čast na istom mestu gde su to činili i naši preci. Eventualno, ukoliko dođe do nevremena (neće, ali za svaki slučaj), pa zbog toga budemo morali da selimo koncert u zatvoren prostor, pratite nas putem interneta. Dakle, sve što ste želeli da znate o Antievrovizijskom koncertu, a niste smeli da pitate, pitajte internet" – poručuju iz benda Mortal Kombat.

Satnica koncerta izgleda ovako:

20:00 - Otvaranje kapije
21:00 - Blanquito Cohones
21:45 - Koalicioni Sporazum
22:45 - Mortal Kombat

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.