Vesti

ŠAPAT predstavili obrade domaćih hitova u chill step fazonu
13.05.2017. | |

ŠAPAT je chill step/future bass/hybrid trap sastav iz Novog Sada, osnovan januara 2017. godine, od strane muzičara Stefana Drndarskog i Sava Kostića, okupljenih oko ideje da, pored autorske muzike gorenavedenih žanrova, obrade na svoj način i neke od najvećih hitova sa ovih prostora, i prikažu ih u drugačijem svetlu uz kombinaciju starih, dobro poznatih melodija i modernih zvukova.

ŠAPAT predstavili obrade domaćih hitova u chill step fazonu

Bajaga - "Zažmuri", Leb i Sol - "Čuvam noć od budnih" i Galija"Možda sam lud" su numere koje je ovaj bend objavio za početak. "Sve tri pesme su veliki hitovi koji će se uvek rado slušati, a mi smo, eto, hteli da ih malo osvežimo i predstavimo ih na svoj način.  Za pesmu ''Zažmuri'' je odrađen i tzv. ''lyric video'' sa tekstom koji se ispisuje u vidu holograma na staklenim pločama u šumskom okruženju" kažu momci iz sastava Šapat.

Kako saznajemo, u planu su i autorske pesme, za početak u vidu singlova: "Možda kasnije i u vidu nekog albuma ili polu-albuma. Na pesmama se već uveliko radi i možemo slobodno reći da će se nove pesme naći na našem zvaničnom YouTube kanalu već narednih meseci".


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.