Vesti

CONSECRATION se spremaju za turneju po Balkanu
13.05.2017. | |

Beogradski sastav CONSECRATION krajem maja kreće na turneju po Balkanu prilikom koje će posetiti Grčku, Makedoniju, Bugarsku i naravno zasvirati u svojoj rodnoj zemlji. Najavljeni su nastupi u Solunu, Skoplju, Kumanovu, Sofiji i Kragujevcu, a tačne datume možete pogledsti ispod.

CONSECRATION se spremaju za turneju po Balkanu

"Radujemo se što možemo da najavimo jednu malu turneju po Balkanu na kojoj ćemo posetiti Grčku, Bugarsku i Makedoniju po prvi put. Najbolje reakcije dobijamo kada po prvi put sviramo na nekom mestu i verujemo da ni ovo neće biti izuzetak. Nastupaćemo zajedno da bendovima Khara i Chromatic Point iz Makedonije i domaćim snagama Larska. Takođe, ovo je verovatno poslednja prilika da se ljudi dokopaju 'Grob' vinila jer je ceo tiraž skoro rasprodat i na mini turneju nosimo poslednjih desetak primeraka. Obnovili smo tiraž 'Cimeta' na disku koji je poodavno rasprodat, a da trilogija bude kompletirana, biće po prvi put dostupne i majice sa motivom 'Univerzum zna'", rekli su momci iz benda.

Dalje su dodali: "Što se setliste tiče, napravićemo presek pesama iz svih faza benda, sa blagim naglaskom na trilogiju. Imaćemo najverovatnije dve setliste u opciji, pa ćemo ih menjati na licu mesta u zavisnosti od reakcije publike. Biće zastupljene i dve aktuelne 'Tvin Piks' i 'U Karkosi'. Na novom albumu radimo postepeno - sporo i temeljno. Nakon turneje se vraćamo ponovo u studio da snimimo još dve pesme, pa možda tamo negde krajem avgusta ili u septembru još dve i time kompletiramo šesti album."

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.