Vesti

NIČIM IZAZVAN se vraćaju u Božidarac 13. maja
11.05.2017. | |

U jeku prolećne turneje kojom obilaze region, grupa NIČIM IZAZVAN je jedan poseban dan i datum posvetila Beogradu i CZK Božidarac, jer upravo tamo je ničim izazvana priča i počela!

NIČIM IZAZVAN se vraćaju u Božidarac 13. maja

Na Vračar Rocks festivalu nastupiće u subotu, 13. maja: "Božidarac je mesto gde smo održali svoj prvi samostalni nastup. Ovaj prostor u nama budi posebne emocije... Dodatno uzbuđenje donosi činjenica da baš tih dana proslavljamo svoj peti rođendan, tako da očekujemo potpuni spektakl i na bini i ispred nje!", iskreni su kao i uvek članovi grupe Ničim Izazvan.

Bend je pred veliki beogradski rođendanski koncert plasirala novi spot za pesmu "Da li želiš", koja će se naći na njihovom trećem albumu. Novo izdanje već uveliko pripremaju, a jedan deo novih pesama biće u prilici uživo da čuje i publika Vračar Rocks-a 13. maja, zajedno sa starim dobrim hitovima benda Ničim Izazvan.  

Za ovaj poseban nastup posetioce Božidarca zagrejaće bendovi Sizip i Krilat i beo. Ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Ukoliko ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac na veče koncerta, koštaće 700 dinara.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.