Vesti

CONCRETE WORMS, SUKOB INTERESA i FISKALNI RAČUN u Bečeju 20. maja
09.05.2017. | |

U organizaciji Mighty Mighty Bechej's ekipe u subotu, 20. maja, u Pozorišnom klubu Scena u Bečeju biće održana proslava Dana mladosti uz tri punk benda. Tom prilikom nastupiće CONCRETE WORMS iz Beograda koji su već domaći u Bečeju i koji imaju svež EP "No Mask, No Disguise" objavljen ove godine, SUKOB INTERSA iz obližnjeg Zrenjanina koji je odlučio da pojača tempo koncertnih aktivnosti (nedelju dana kasnije su u Novom Sadu) i koji je najavio novi album u skorije vreme, dok će u ulozi domaćina biti street punk bend FISKALNI RAČUN, koji su pre neki dan započeli snimanje naslednika EP-ja "Bitke" iz prošle godine.

Fiskalni Račun / foto: Tamara Samardžić

Bendovi najavljuju promociju novog materijala, a organizatori još jedno lepo druženje. Scena se nalazi u samom centru Bečeja, u okviru Gradskog pozorišta (Ulica Geberovih), početak koncerta zakazan je za 21.00, a karte će po ceni od 200 dinara biti moguće kupiti na ulazu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.