Vesti

BONGZILLA i NORTHERN REVIVAL u četvrtak u Elektropioniru
09.05.2017. | |

Američki stoner metal sastav BONGZILLA stiže prvi put u Beograd. Bend će nastupiti 11. maja u klubu Elektropionir u organizaciji Resetora. Domaću podršku pružiće im stoner/sludge/doom metal sastav iz Novog Sada, NORTHERN REVIVAL.

Prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 1200 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira, radno vreme: 9~23h). Za one koji žive van Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1500 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta isključivo na ulazu, po 1800 dinara.Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.