Vesti

Pogledajte kako stariji reaguju na bend RAMMSTEIN
09.05.2017. | |

Nedavno smo pisali o interesantnim videima u kome su deca reagovala na muziku benda Metallica, te o onom u kome stariji koji reaguju na bend System of a Down. Od istog tima pod imenom Fine Brothers Enterntainment sada stiže video u kome stariji reaguju na popularni nemački metal sastav RAMMSTEIN. Oni su ovom prilikom videli spotove za neke od najpopularnijih hitova ovog benda, uključujući "Du Hast", "Sonne", "Mann Gegen Mann", "Pussy" i druge. Šta misle o ovom krajnje kontroverznom bendu pogledajte u nastavku.

Postava benda Rammstein

Poslednji studijski album "Liebe Ist Für Alle Da" Rammstein su objavili 2009. godine. Bend je u intervjuu za jedan nemački magazin otkrio da završavaju rad na novom albumu, te da imaju 35 napisanih pesama. Međutim, o potencijalnom datumu objavljivanja još uvek nema govora.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.