Vesti

MASTERPLAN najavljuju kolekciju obrada benda HELLOWEEN
08.05.2017. | |

Multinacionalni progressive power metal sastav MASTERPLAN koji predvodi gitarista Roland Grapow, objaviće kolekciju obrada benda HELLOWEEN, sa kojima je Grapow nastupao u periodu od 1989. godine do 2001. godine. Ovaj album pod imenom "Pumpkings" sadržaće prerađene pesme koje je gitarista komponovao tokom rada sa legendarnim nemačkim power metal pionirima. Album će se u prodaji naći 30. juna za izdavača AFM Records.

Masterplan - Pumpkings (2017)

"Pumpkings" lista pesama:

1. The Chance
2. Someone's Crying
3. Mankind
4. Step Out Of Hell
5. Mr. Ego
6. Still We Go
7. Escalation 666
8. The Time Of The Oath
9. Music
10. The Dark Ride

Roland Grapow je na poziciju gitariste benda Helloween došao kada je osnivač tog sastava Kai Hanesen napustio bend, o čemu smo već pisali u našem specijalu. Grapow je sa bendom Helloween objavio šest studijskih albuma pre nego što je otpušten iz benda 2001. godine. Nakon toga, on i bivši bubnjar benda, Uli Kusch, su osnovali bend Masterplan, a pridružio im se i pevač Jorn Lande. Trenutnu postavu pored Grapow-a danas čine bubnjar Martin "Marthus" Skaroupka (Cradle of Filth), pevač Rick Altzi (At Vance, Thunderstone), klavijaturista Axel Mackenrott i basista Jari Kainulainen (Stratovarius).

Kada je bend Helloween u pitanju, nedavno smo objavili vest koju su mnogi dugo čekali da čuju, da će se članovi legendarne postave Michael Kiske i Kai Hansen pridružiti trenutnoj postavi tokom turneje pod imenom Pumpkins United. Najbliže nama, bend će nastupiti u Sofiji, i to 14. decembra u areni Armeec.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.