Vesti

Beogradski punk’ n’ rolleri S.U.S. objavili su dugoočekivani drugi album
09.05.2017. | |

Beogradski punk'n' roll mornari S.U.S objavili su svoj drugi po redu studijski album. "Slepi putnik“ je objavljen digitalno pod etiketom Odličnog hrčka, čini ga 10 pesama, od kojih svaka nosi posebnu priču i deli sa slušaocem iskustvo jednog "putnika bez karte“, koji se na tom putu našao sam, na pučini, bez ikakve šanse da uspe. Ali ne odustaje. Uputio se u neki bolji svet za koji se ne zna ni da li postoji. Neke od pesama su njegovo mišljenje o politici i ljudima koji ga smaraju i koji imaju savete i planove za njega. Neke su njegovi ljubavni problemi, neke priče o njegovim susedima,ali najbitnija stvar je što je taj putnik, zapravo, svi mi!

S.U.S. / foto: Daniela

Album je sniman u studiju Bare Wired, dok produkciu potpisuju Milan Barković, Slobodan Đukić i sam bend. Mastering je poveren Borisu Usanoviću i Vladimiru Krkljušu. Za omot je bio zadužen Vasil Vasev - VasseArt, dok je promotivne fotografije uradila Daniela iz Nocturne Magazina. Našu recenziju albuma možete pronaći - ovde.

S.U.S. - Slepi putnik

S.U.S. – "Slepi putnik"
01. Himne
02. Poslednji put
03. Pas koji nije tvoj
04. Sam
05. Sudbina
06. Ja putujem
07. Pismo, glava
08. Istina
09. Ni oni ni ti
10. Za tvoje dobro

Veliku beogradsku promociju albuma bend će održati u klubu Elektropionir 10. juna, a pre toga ih očekuju nastupi u klubu Štedna u Virovitici 19. 5., u osječkom klubu Exit dan kasnije, te u petak, 2. juna na novosadskom To Be Punk festivalu. Bend takođe očekuju i nastupi u Italiji i Sloveniji.

"Slepog putnika" možete preslušati u nastavku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.