Vesti

Poznat kompletan program Blokstok festivala
09.05.2017. | |

Blokstok festival, koji se tradicionalno održava svake godine u novosadskom Železničkom parku i ove godine se potrudio da pruži posetiocima vhunski zvuk. U subotu, 3. juna, na bini će se predstaviti legende novosadske punk scene ATHEIST RAP, a kako bi festival u potpunosti protekao u znaku ovog zvuka, postaraće se i osječka GUŽVA U 16-ERCU, beogradski JORGOVANI, te ranije najavljeni POGONBGD. Žanrovsku raznolikost doneće PRLJAVI INSPEKTOR BLAŽA I KLJNOVI, dok program dopunjuju zrenjaninski SATELITI, te novosadski ROSETTA STONED i OLD FRIENDS BEND.

Blokstok 2017

Početak programa zakazan je za 17h, i trajaće do 1 čas posle ponoći. Ulaz je kao i svake godine besplatan. Festival se ponosi i saradnjom sa "Moto unijom Vojvodine", organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz Pokrajine, pa tako defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce, ali i doprinose afirmaciji bajkerske subkulture, kao prošlih, tako i ove godine.Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.