Vesti

Bubnjar benda BLUR pobedio na lokalnim izborima i postao odbornik
08.05.2017. | |

Bubnjar čuvenog britanskog alternative rock / britpop benda BLUR Dave Rowntree učestvovao je na lokalnim izborima koji su juče održani u Velikoj Britaniji i izabran je za odbornika u Norviču.

Rowntree, koji je i ranije učestvovao na izborima, kako za lokalnog odbornika, tako i za mesto poslanika u parlamentu, je kao kandidat Laburističke stranke osvojio 59 odsto glasova u svojoj izbornoj jedinici. Po objavljivanju rezultata izjavio je za BBC da je počastvovan što je izabran za odbornika, kao i da mu dužnosti u bendu neće ometati političku karijeru. "Blur ne radi ni na čemu ove godine. Nameravamo da radimo kada se nešto interesantno dogodi. Niko drugi iz benda ne učestvuje na lokalnim izborima, ali ko zna, mi smo nepredvidiva družina", naveo je on.

Blur

Blur su svoj poslednji album "The Magic Whip" objavili 2015. godine, što je bilo njihovo prvo studijsko izdanje posle 12 godina. Ovo je ujedno i jedna od najprodavanijih ploča te godine.

Frontmen benda Damon Albarn nedavno je objavio album "Humanz" sa svojim drugim, animiranim bendom Gorillaz sa kojima će u drugoj polovini godine ići na svetsku turneju. Najbliži koncert Srbiji održaće 13. novembra u Budimpešti.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.