Vesti

KVELERTAK podrška bendu MASTODON na koncertu u Zagrebu
05.05.2017. | |

Norveški black 'n' roll sastav KVELERTAK najavljen je kao predgrupa na koncertu velikog benda MASTODON u zagrebačkoj Tvornici kulture 16. juna, o kojem smo već pisali.

Kvelertak

Ekipa iz Atlante dolazi da predstavi svoj aktuelni album "Emperor Of Sand", dok norvežani dolaze sa poslednijm studijskim izdanjem "Nattesferd"Kvelertak su već nekoliko proteklih godina jedan od najzanimljivijih bendova koji predstavlja pravo osveženje na svetskoj metal sceni. Dolaze iz norveškog grada Stavangera i osnovani su 2007. godine, a do sada su objavili tri studijska albuma, od kojih ih je drugi album "Meir" lansirao na velike bine. Ove godine su takođe najavljeni kao podrška legendarnom bendu Metallica na njihovoj velikoj "WorldWired" turneji, gde će svirati sa njima na svim velikim evropskim binama.

Mastodon posle dve godine ponovo dolaze u Zagreb, a dok se zagrevate za posetu Tvornici kulture, prisetite se kako je bilo na tom koncertu koji je naša ekipa tada ispratila izveštajem i galerijom fotografija. Cena karata za koncert 16. juna je 150 kuna, a ukoliko ih ostane one će na dan koncerta biti dostupne po ceni od 180 kuna.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.