Vesti

PREMIJERA: ALITOR najavljuju novi album spotom za numeru 'Patterns of Redemption'
05.05.2017. | |

Inđijski progressive metal sastav ALITOR objavio je danas na zvaničnom youtube kanalu benda novi singl pod nazivom “Patterns of Redmption“. Za pomenutu numeru je snimljen muzički video čiju režiju potpisuje mladi i izuzetno perspektivni filmski stvaraoc Nemanja Ćeranić.

Alitor, foto Milan Šurbatović

Kako poručuju iz tabora benda: "Ova numera predstavlja svojevrsni most između našeg prvog i drugog albuma čije je snimanje planirano za jul 2017. Spot smo realizovali u saradnji sa našim prijateljem Nemanjom Ćeranićem i produkcijskim timom koji je on okupio – uglavnom su to trenutni i svršeni studenti fakulteta dramskih umetnosti. U pitanju je jedna jako talentovana grupa mladih ljudi. Obostrana želja za saradnjom je postojala već nekoliko godina i drago nam je da smo uspeli da istu realizujemo u vidu našeg prvog spota. Pored svih okolnosti, ograničenog budžeta i poteškoća sa kojima smo se susretali tokom realizacije ovog projekta mislim da je finalni rezultat sjajan - apsolutno je u harmoniji sa emocijom/atmosferom pesme. Patterns of Redemption je numera koja se neće naći na 2. albumu benda, ali će ista biti objavljena digitalno, putem izdavačke kuće Nocturne Media (koja će objaviti i sva dosadašnja Alitor izdanja). Takođe, pomenuta pesma će se naći i na nekolicini kompilacija, ali o tome, promotivnim koncertima i drugim aktivnostima koje će pratiti izdavanje ovog singla ćemo pričati u narednih nekoliko dana.”

Pesma “Patterns of Redemption” snimljena je prošle godine u beogradskom studiju Citadela Sound Production, pod producentskom palicom Luke Matkovića (Quasarborn).

Filmski tim čine: Nemanja Ćeranić (režija), Strahinja Madžarević (scenario) , Marko Marjanović Marinčić (montaža), Milan Petković (direktor fotografije), Milan Tane Tankosić (glumac) i Andrija Ravas (šminker.)

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.